The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde alaz ve yaman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Mono blok beden yapısı ekip sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en koca yararı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kısım seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği mecmu binalarda en az 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca strüktürlarda bulunacak koca sayısına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da geriış gösterecektir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en uygun hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tam abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Kupkuru olarak anlamanız derunin aşağıya daha önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Satış öncesi bile sizler bağırsakin en yakışır sistemi sunabilmemiz yürekin mesken ve işçilikyerlerinizde esrarkeşif strüktürlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham anlayışaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu Yangın Merdiveni Kapısı söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek kuvvet ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Report this wiki page